voordelige rijbewijskeuringen voor senioren

Voor automobilisten uit Dalfsen en omgeving die een makkelijke en voordelige manier zoeken, organiseert Regelzorg regelmatig een keuringsdag in Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen. De kosten bedragen slechts vijfendertig euro. Regelzorg organiseert overigens rijbewijskeuringen door heel Nederland op meer dan 170 locaties, in nauwe samenwerking met daartoe bevoegde artsen. Overige locaties in de omgeving zijn onder andere in Ommen, Zwolle en Hasselt.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan tijdens kantooruren met het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg, via 088 – 23 23 300 of via www.regelzorg.nl. Let op: niet rechtstreeks bij de locatie.

Ook automobilisten onder de zeventig jaar die om medische redenen voor het B/E rijbewijs gekeurd moeten worden, kunnen bij Regelzorg terecht. Bezitters of aanvragers van een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E) kunnen elders in de regio terecht, voor maximaal vijfenvijftig euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.