Home / archiefcentraal / volleybaltoernooi in witharen

volleybaltoernooi in witharen

De Oranjevereniging en Plaatselijk Belang Witharen organiseren dit jaar weer een volleybaltoernooi op zaterdag 9 juli om 9.30 uur naast de school in Witharen. De strijd zal gaan om een wisselbokaal, beschikbaar gesteld door Binnenwerk Vormgevers en Keramiek ‘ Engel’. Opgave is mogelijk tot en met woensdag 29 juni, inschrijven kost vijftien euro.

Opgave via de mail naar Martha Spijkers spij0024@planet.nl met vermelding van teamnaam, naam, adres en telefoonnummer van de contactpersoon. Ook zoekt het toernooi nog vrijwilligers voor het fluiten van de wedstrijden. Catering is op het veld aanwezig.

Voorwaarden voor het aanmelden: alleen gemengde teams, minimaal twee dames of twee heren in het veld, vergeet hierbij niet de reserve-speler. Maximaal negen spelers, waarvan twee NEVOBO-leden per team, er wordt op tijd gespeeld. Bij afmelding is geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk. De organisatie hoopt op grote deelname, ook team van buiten Witharen zijn welkom.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.