Home / archiefcentraal / voetbal vriendinnendag groot succes

voetbal vriendinnendag groot succes

Doel van de Vriendinnendag is om meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meisjesvoetbal bij S.V. Nieuwleusen. Dat er steeds meer meisjes geïnteresseerd zijn in voetballen bleek wel uit de opkomst. Waren er vorig jaar 32 meisjes, nu waren er 59 meisjes op de Vriendinnendag afgekomen. Opvallend was dat meer dan de helft geen lid was van S.V. Nieuwleusen.

De meiden speelden een 4 tegen 4 toernooi waarbij ze vijf wedstrijdjes speelden van tien minuten. Elke wedstrijd speelden ze met andere medespelers. De meisjes konden punten verdienden tien punten voor een overwinning, vijf voor een gelijkspel en een punt voor elk doelpunt dat ze samen maakten.

Aan het eind van de middag werden onder het genot van een ijsje de prijzen uitgedeeld. De winnaars van de bal: F-pupillen lid: Zoë Bruggeman, F-pupillen niet lid: Sophie Vasse, E-pupillen lid: Michéla Gunneman, E-pupillen niet lid: Leona Noordman en Yvon Neerhof, D-pupillen lid: Malou Paasman, D-pupillen niet lid: Selma Laarman.

Meisjes die nog geen lid zijn en eens mee willen trainen, zijn van harte welkom. Meer informatie is te verkrijgen bij Jeugdcoördinator Jan Pasman, 06 – 13 87 53 21 of 0529 – 48 27 14.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.