vilsterense parochianen pakken de draad op

Christenen zijn is op weg gaan. In de eerste eeuw werd het Christendom de weg genoemd en christenen ‘mensen van de Weg’, zoals kardinaal Daneels het verwoordde achter op het misboekje. Nu staan we echter even stil, door gebeurtenissen die onlangs bekend zijn geworden en die onze geloofsgemeenschap raken. Praten samen, denken na en proberen datgene wat op ons pad is gekomen een plaats te geven.

Samen kerk…samen sterk, woorden die ons verbinden en ons kracht kunnen geven in het jaar waarin wij als geloofsgemeenschap ons 150 jaar bestaan vieren. Met Hemelvaart willen we een eerste stap maken….weer op weg gaan ….om op een gepaste manier onze eerst geplande activiteit, een autopuzzeltocht, doorgang te laten vinden. We doen, na de viering ’s morgens vroeg om 7.00 uur, alle geloofsgemeenschappen binnen onze parochie Emmanuel aan.

De overige activiteiten in het kader van het 150-jarig jubileum gaan eveneens op een gepaste wijze door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.