vierde scrapkampioenschappen in ommen

Scrapbooking is het creatief verwerken van foto’s in onder andere fotoboeken. Met speciaal papier en versieringen maakt een scrapper een waar kunstwerk van de pagina’s in haar fotoboek. Scrapbooking is een hobby die vooral door vrouwen gedaan wordt, en is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten en Canada rond 2002. Inmiddels is de hobby één van de grootste creatieve hobby’s in Nederland.

Van 1 tot en met 25 juni plaatst Creabest Scrapbooking elke dag een opdracht voor het scrapkampioenschap op haar site www.creabest.nl. Door een scrapbooklayout te maken naar aanleiding van die opdracht verdien je punten. Degene die aan het eind de meeste punten heeft en de finaleopdracht op 25 juni wint, mag zich scrapkampioen 2011 noemen.

Op 25 juni is er een speciale scrapkampioenschapsdag in de winkel van Creabest Scrapbooking in Ommen. Op die dag mogen deelnemers de hele dag komen scrappen om zo eventuele gemiste opdrachten alsnog in te halen en om natuurlijk de finaleopdracht te maken. Dit is het vierde jaar dat het scrapkampioenschap wordt gehouden. Eerdere scrapkampioenen zijn Margreet Westerling in 2008, Inge Geboers in 2009 en in 2010 Els Tange. Meer informatie over het scrapkampioenschap op www.creabest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.