veel belangstelling voor wandel3daagse

Tijdens de voorinschrijving op donderdag 26 mei bij Makelaardij Goudzwaard was het zelfs behoorlijk druk. Met dit aantal is er voor deze lustrumeditie van de stichting Wandel3daagse wederom een record aantal deelnemers. Aan het vijfjarig jubileum wordt tijdens de wandel3daagse speciale aandacht geschonken.

Met name veel scholen en verenigingen doen weer mee. Dankzij de medewerking van Zorgcentrum Rosengaerde en de Zonnebloem doen er op de slotavond een aantal aantal ouderen en mensen met een lichamelijke beperking mee. De oproep aan alle ouders en grootouders om mee te lopen met hun kind of kleinkind blijft dus staan. Opgave hiervoor kan nog op de eerste avond.

Het defilé op de woensdagavond wordt afgenomen door Burgemeester Noten, met aansluitend natuurlijk de feestelijke afsluiting in de Trefkoele. Tevens kunnen alle deelnemers zich dan opgeven voor de Datrion: drie dagen wandelen, drie dagen fietsen en vier dagen zwemmen. Voor deze prestatie krijgen de deelnemers een extra herinnering en een datrion-diploma uitgereikt door burgemeester Noten in het gemeentehuis in Dalfsen op vrijdagavond 16 september.

Kijk op www.wandel3daagse.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.