veel belangstelling voor open muziekestafette

In het verleden waren er ook wel eens grote muzikale manifestaties in Heino. Enkele grote taptoes liggen nog vers in het geheugen en een muziekconcours georganiseerd door de landelijke muziekfederatiesamen met de muziekvereniging ‘Ons Genoegen’. Ook tijdens de oorlogsjaren was er een muziekfestival en nog verder terug in de tijd (1932) werden de regionale koren gejureerd tijdens een Groot Nationaal Zangconcours op een muziektent op landgoed ‘De Vlaminckhorst’.

Muzikaal wordt er 1 oktober dus flink aan de weg getimmerd. De organisate hoopt wel op een Gemeentelijke Projectsubsidie. Ook andere instanties zijn aangeschreven en suggesties en ondersteuning (ook financieel) zijn welkom bij onderstaande personen. Voor informatie kunt u terecht bij: Guus van Wifferen guusspeelgoedheino@planet.nl en Flip Jonkman flipjonkman@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.