Home / archiefcentraal / veel animo voor positieve energie prijzen

veel animo voor positieve energie prijzen

.

Op de website www.dongenergy.nl/positief kunnen deelnemers zich aanmelden en kan er worden gestemd. Er is al meer dan 40.000 keer gestemd en degene met de meeste stemmen wint. In Overijssel doet onder andere AMDG uit Kampen mee. Zij willen nieuwe muziekinstrumenten aanschaffen en in Enschede werft VOGIDO stemmen om nieuwe ballen aan te schaffen voor de pupillen.

De actie loopt in alle provincies. Het sponsorgeld wordt per provincie toegekend aan de drie initiatieven met de meest behaalde stemmen. Daarnaast worden door een jury per provincie de meest sympathieke initiatieven gekozen. Het maximaal te verdienen sponsorgeld is 3.000 euro voor de deelnemers met de meeste stemmen. De nummers twee en drie kunnen respectievelijk maximaal 2.000 en 1.000 euro winnen. Naast de provinciale winnaar krijgt het initiatief dat landelijk het meest stemmen weet te verzamelen in totaal 5.000 euro.

Vanaf 26 april kunnen verenigingen en clubs zich inschrijven voor de actie. Tot 18 juni kunnen nieuwe initiatieven zich aanmelden. Tot 20 juni kunnen zij stemmen werven voor hun initiatief.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.