usv sluit seizoen af met vele toernooien

Vrijdagavond 27 mei wordt afgetrapt met de derde editie van het Hessenpoorttoernooi. Tien bedrijven van het Zwolse industrieterrein strijden dan om de indrukwekkende Hessenpoortbokaal. Zaterdag 28 mei houdt USV voor de allerkleinsten een vier tegen vier toernooi. Voorafgaand wordt het nieuwe trainingsveld ter grootte van een wedstrijdveld officieel ingewijd. De verwachting is dat deze noodzakelijke uitbreiding van de trainingsruimte vanaf het nieuwe seizoen volop benut kan worden. ‘s Avonds zet USV de grote schare vrijwilligers in het zonnetje met een barbecue en muziek.

Zaterdag 4 juni wordt het Combitoernooi gehouden terwijl op 18 juni de cyclus wordt afgesloten met het Accountancytoernooi met deelname van een tiental bedrijven uit de financiële dienstverlening. Vanaf maandag 6 juni is sportpark Hulsterlanden bovendien start-en finishplaats van de Avondvierdaagse.