tweede editie van jazz aan de vecht

De avond wordt geopend door Baer Traa, de winnaar van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours 2011.

De hoofdrol is weggelegd voor het vermaarde Benjamin Herman Kwartet. Herman is één van de meest vooraanstaande altsaxofonisten van Nederland en bekend als bandleider van de New Cool Collective. Benjamin deelde het podium met vele grootheden uit de internationale jazzscene.

Bij Jazz aan de Vecht treedt hij op met stuk voor stuk unieke en veelgeprezen Nederlandse jazzmusici, onder wie meester-gitarist Jesse van Ruller. Nederlands meest bekende Hammond-organist Carlo de Wijs en alleskunner Cyril Directie op drums maken dit bijzondere kwartet compleet.

Baer Traa won op 12 februari in Zwolle het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Hij treedt op in het voorprogramma en wordt daarbij begeleid door Mirko Gibson op piano, Marijn van de Ven op bas en Luca Susti op drums.

Na afloop van deze jazzavond is er een gezellige afterparty waarbij bassist Reindert Kragt met zijn Kwartet zal zorgen voor een swingende afsluiting van de 2e editie van Jazz aan de Vecht.

De kaartverkoop is intussen van start gegaan. Kaartverkoop: VVV Dalfsen, VVV Vechtdal, VVV Ommen, Plato Zwolle en Hotel Mooirivier Dalfsen. Voor nadere informatie kijk op www.jazzaandevecht.nl . Aanvang concert 19.30 uur. Zaal open 19.00 uur. Toegang 30 euro. Locatie: Hotel Mooirivier, Oude Oever 10 in Dalfsen, 0529-478777. Zie voor routebeschrijving: www.mooirivier.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.