Home / archiefcentraal / tvn dames 2 zet zegereeks voort

tvn dames 2 zet zegereeks voort

TVN is gedurende de wedstrijd geen moment in gevaar gekomen. De Nieuwleusense tennisdames zijn dit jaar nog ongeslagen en hopen deze zegereeks voort te kunnen zetten. Volgende week verwachten de dames meer tegenstand te krijgen van Mariënheem, de nummer 2 in de vijfde klasse. Hopelijk kan TVN dames 2 het aanvallende spel, waarmee zij de Pelikaan overklasten, volhouden. Deze, voor de tennisdames, belangrijke wedstrijd start zaterdag 21 mei om 13:30 uur op de tennisvelden in Nieuwleusen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.