tvn dames 2 bijna kampioen

Wijhe dat slechts twee gewonnen partijen op zijn naam heeft staan, had het zichtbaar moeilijk tegen de koploper. Zowel in de enkelpartijen als in de dubbels, speelde TVN tactisch en technisch een stuk beter als hun opponenten. Wijhe 4 probeerde de dames uit Nieuwleusen uit hun ritme te halen door vooral verbaal erg aanwezig te zijn. Dit zorgde voor een onprettige sfeer tijdens de wedstrijden.

Esther Buitenhuis maakte het in de tweede set van haar enkelpartij nog even spannend door met 3-0 achter te komen. Door veel vechtlust en goed tactisch spel versloeg ze toch haar tegenstander (3-6 en 5-7).

Aleida Dijk speelde een erg goede single, zij won met 1-6 en 0-6. De dubbelpartijen werden ook goed gespeeld door de tennisdames: Dijk en Folkerts wonnen met 4-6 en 1-6. Buitenhuis en Hanny de Vries waren samen erg goed. Wijhe 4 kreeg geen kansen tegen dit sterke team (0-6 en 1-6). Folkerts en de Vries waren samen ook een klasse beter dan hun tegenstanders.

Volgende week speelt TVN dames 2 tegen hekkensluiter Stadshagen. Als de dames in Zwolle winnen, spelen zij volgend seizoen in de vierde klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.