topverkoper paasbrodenactie in de prijzen

“Weer een mooi resultaat, maar we hadden op iets meer gehoopt”, aldus SVD Gymnastiekvoorzitter Eva Salari. De jeugd van SVD Gymnastiek heeft drie topverkopers voortgebracht. Op de eerste plaats is Eva Neppelenbroek geëindigd. Ze heeft maar liefst 66 broden verkocht en was daarmee ook afgetekend winnaar. De tweede en derde plaats zaten dichter bij elkaar. Tweede werd Pascalle Schiller met 24 broden en Elaine Jutten eindigde als derde met 20 broden. Bij de senioren was Elly Salari, met 20 broden, de beste verkoper.

De dames ontvingen van de vereniging, uit handen van voorzitster Eva Salari, een geldbedrag en van sponsor Bakkerij van der Most leuke cadeau’s. Als klap op de vuurpijl werden de de topverkoopsters en hun moeders door Van der Most getrakteerd op koffie en gebak.

Volgend jaar zal de paasbrodenactie van SVD Gymnastiek weer plaatsvinden. Eva Salari: “Ik ben blij dat Bakkerij van der Most volgend jaar weer honderden overheerlijke broden voor ons wil bakken. Wij zullen dan met z’n allen weer heel erg ons best doen om zoveel mogelijk broden te verkopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.