Home / archiefcentraal / themabijeenkomst starten na je 55e

themabijeenkomst starten na je 55e

De bijeenkomst is voor 55-plussers uit de gemeenten Ommen, Raalte en Dalfsen die de wens hebben voor zichzelf te beginnen. Bijvoorbeeld als ZZP-er of wanneer u een eigen onderneming wilt starten. Namens Van Elderen accountants en belastingadviseurs komt dhr. Pol vertellen over het startersconcept. Hierdoor komt u meer te weten over de mogelijkheden en risico’s van het starten van een eigen onderneming. Ook is er de gelegenheid gerichte vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

U kunt kosteloos deelnemen aan de middag. Wel willen we graag van te voren weten of we kunnen rekenen op uw komst. Voor opgave of meer informatie kunt u contact opnemen met Jan-Rienk Heuving, jheuving@landstede.nl. Telefonisch te bereiken via 088 850 8810. Opgeven kan tot en met 16 mei.

Wanneer u meer wilt weten over project Perspectief, dan kunt u terecht op www.landstede.nl/perspectief

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.