tafeltenniskampioenen bij dtv84

Bij de welpen ging de laatste partij tussen Roan Lindenburg en Benthe Brandwacht. Beide waren nog ongeslagen. Er ontstond een echte titanenstrijd tussen de twee talenten van DTV’84. In de beslissende game won Benthe met 11-9, met als gevolg dat ze een nieuwe ongeslagen clubkampioen van DTV’84 hebben.

Bij de jeugd liepen de spanningen ook hoog op. Nadat de winnaarspoule was gevormd en Dineke Bollemaat als goede derde was geëindigd ging de finale tussen Nick Boerman en Caspar Roes. Met een 2-1 stand in games kon Nick, door nog één game te winnen kampioen worden. Met een nipte 12-10 overwinning in de laatste game liet de eveneens ongeslagen Nick zich tot clubkampioen van 2011 benoemen.

Spelers die het dit jaar niet gehaald hebben, kunnen het volgend jaar weer proberen om de beste van DTV’84 te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.