sv nieuwleusen c1 kampioen

In een wedstrijd die langzaam op gang kwam was snel duidelijk dat de oranjehemden weinig te duchten hadden van hun leeftijdgenoten uit Slagharen. Het was echter wachten op de eerste treffer. Een knap schot van Joran werd gepareerd, een lage voorzet van Marc miste iedereen en uit een scrimmage na een corner wist ook Tom het net niet te vinden. De 0-1 viel uiteindelijk pas rond de twintigste minuut. Een fout ´tikkie terug´ werd door Marc opgepikt en beheerst langs de doelman geschoven. Nog geen minuut later was het weer raak. Na de aftrap werd de bal snel veroverd en zette Reinier Marc met een steekbal voor de keeper die wederom beheerst afrondde. Met deze 0-2 stand werd gerust.

Na de rust ging Nieuwleusen verder waar het was geëindigd: prima spel en het creëren van kansen. Tom eindigde vlak na rust met een solo op de achterlijn en legde terug waarna Hielke de bal snoeihard op de lat pegelde. Vlak daarna krijgt de Slagharense doelwachter een schot niet onder controle waarna Hielke de bal bij Marnick krijgt die scoort. Helaas wordt de goal afgekeurd doordat Hielke de doelman in zijn vijfmetergebied heeft geraakt. In de vijftigste minuut is het dan wel weer raak. De mooiste aanval van de dag wordt afgerond door Hielke.

De bal wordt van achteruit ingespeeld op Marc die de bal laat vallen, diepte zoekt en een afgemeten voorzet aflevert die door aanvoerder Hielke heel bekeken met het hoofd naar de verre bovenhoek wordt getransporteerd. De 0-4 wordt wederom gemaakt door Hielke na een mooie steekbal van Tom. Vlak daarna lost Hielke een vlammend schot richting bovenhoek, maar de keeper van JCLE weet deze met een mooie reflex nog op de lat te tikken. Het slotakkoord is voor de sterk spelende Boran Juursema. Hij brengt met een prachtige boogbal van buiten de zestien de 0-5 op het scorebord. Oscar raakt in de slotminuten nog het zijnet.

Na de wedstrijd kon het feest beginnen waarbij een compliment gemaakt moet worden aan de sportief feliciterende en toekijkende spelers en staf van JCLE. Na de felicitaties en de kampioensschaalschaal in ontvangst genomen te hebben verplaatste het feest zich naar de kleedkamer waarna Het Klaverblad werd opgezocht. De spelers werden toegesproken en mochten bloemen in ontvangst nemen. Bouwkundig Adviesbureau BAZ sponsorde een open bus die de kampioenen door het dorp reed. Bij terugkomst op het sportpark werd gegeten waarna het feest zich voortzette bij familie Schuurman aan het Ruitenveen. Op deze prachtige accommodatie was het nog lang gezellig met een barbecue, slap geouwehoer en veel voetbal, volgens de kampioenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.