stitches speelt in de ommerse herberg

Nee, natuurlijk niet, ‘once a rocker, always a rocker!’ Het kwartet heeft de muziek met de paplepel binnen gekregen en eenmaal met het rockvirus besmet, dan is genezing ondenkbaar”, aldus kroegbaas Hans van Lingen.

Het repertoire van Stitches is veelzijdig en wappert van ‘seventierock’ naar stevige nummers uit de 21e eeuw. Gaat de hartslag omhoog na het horen van de namenCult, Black Crowes, Green Day, Live of AC/DC, dan is het zaak om je vrijdagavond 20 mei naar café de Herberg te spoeden. Meer informatie is te vinden op de website van de band www.stitches.nl of via www.deherbergommen.nl. Het optreden van Stitches kan gratis worden bijgewoond. Rond de klok van negen wordt voor het eerst afgetikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.