steun en stem op spelweek ommen

Het team van Spelweek Ommen is inmiddels al druk aan de gang met het voorbereiden van de spelweek 2011 welke plaats vindt van 29 augustus tot en met 2 september in Ommen. Deze spelweek is bedoeld voor alle kinderen van de lagere school. Er wordt die week volop geknutseld, getimmerd en er is vermaak door het spelen van spelletjes. De organisatie heeft het hout inmiddels besteld, sponsoren zijn benaderd en de speelweeksite is vernieuwd. De donderdagavond beloofd, volgens de organisatoren, een speciale avond te worden door middel van een barbecue met een bezoek van een bekende Nederlander. Wie deel wil nemen aan de spelweek kan zich opgeven via www.spelweek-ommen.nl.

Ook vraagt het spelweekteam aandacht voor twee akties waarmee lezers van Vechtdal Centraal de spelweek kan steunen door te stemmen. Stemmen kan via Specsaver op http://www.stichtingspecsaverssteunt.nl/hardenberg/stichting-vrienden-spelweek-ommen_163/ en via Dong Energy op http://positief.dongenergy.nl/initiatieven/overijssel/stichting-vrienden-spelweek-ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.