Home / archiefcentraal / spookrijder gezocht

spookrijder gezocht

Herkennen vogels een vogelverschrikker? Zien ze er een mens in? En als dat een stilstaand mens is, een dagen lang stilstaand mens, blijven ze er dan bang voor? Onze Man betwijfelt dat. Wie er meer verstand heeft, nodigen we uit dat hieronder uit te leggen.

Maar waar Onze Man wel van schrok, is van de spoken in de wei. En naar zijn mening schrikken daar de vogels ook wel van. Het waren paarden die hij zag, maar dan wel spookpaarden. Compleet met lakens over kop en kont. Ook hier de lezersvraag: waar is dat in hemelsnaam goed voor? Wil je reageren?

Ook een opvallende foto gemaakt? Stuur deze op naar OnzeMan@vechtdalcentraal.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.