speciale greenbikes fietstocht

. De speciale fietstocht is helemaal in het teken van Meimaand Fietsmaand. De fietsen staan al voor u klaar en ook het eten en drinken wordt verzorgd.

Tijdens een volledig verzorgde fietstocht met GreenBikes kunt zaterdag 28 mei de omgeving van Dalfsen verkennen onder leiding van speciaal getrainde gidsen. De fietsen staan al voor u klaar. U wordt langs stille weggetjes en lommerrijke fietspaden gevoerd die normaal niet toegankelijk zijn, zoals Huize Den Berg, de eeuwenoude tuin van Den Aalshorst of een karakteristieke boerderij. Onderweg vertellen de gidsen mooie verhalen over de historie en bewoners van deze boeiende streek en wijzen u op bijzondere planten en dieren.

De tocht begint om 10.00 of om 13.00 uur. De prijs bedraagt 18 euro per persoon. Deze prijs is inclusief fietshuur, begeleiding van speciaal getrainde gidsen, entree van de te bezoeken objecten en koffie/thee. Wilt u naast dit alles ook nog genieten van een heerlijk lunch, dan bedraagt de prijs 32,50 euro per persoon. Inschrijven is verplicht. Voor meer informatie kunt u terecht bij de VVV winkel aan de Grote Markt 20, 038-4216198, mail naar info@vvvzwolle.nl of kijk op www.vvvzwolle.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.