Home / archiefcentraal / sociaal eetcafe draait op volle toeren

sociaal eetcafe draait op volle toeren

Er wordt altijd om twee uur begonnen met het inkopen van de ingrediënten, de tafels te dekken en het eten te koken. Om vijf uur komen de gasten en na afloop van de maaltijd ruimen ze de zaak met elkaar weer op, zodat rond acht uur de kantine van de Pacton weer voldaan verlaten kan worden.

Best flink aanpoten, maar ook meer dan gezellig en de gasten zijn altijd zeer lovend en positief, wat de pluim op het vrijwilligerswerk is. Geen culinaire hoogstandjes, maar wel gezond en lekker. Het motto van het sociaal eetcafé luidt: “Samen eten is leuker dan alleen”, en dat geldt zeker ook voor het bereiden ervan.

Bel als dit je aanspreekt met Karola Schröder 06 224 96 025 en kom een keer meedraaien om te kijken of dit vrijwilligerswerk echt iets voor je is.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.