samen koken samen eten samen leven

Na een lange periode van verbouwen, werd maandagmiddag de splinternieuwe verpleegunit geopend, waarin bewoners in groepen van zeven personen samen wonen in zogenaamde groepswoninging. De verpleegunits doen in geen enkel opzicht denken aan een standaard verpleeghuis, maar oogt als huiselijke woningen, waarin de bewoners samen koken, samen eten en gewoon samen zijn. Volgens de directie van de Hulskampen ogenschijnlijk zeer gewone zaken, die echter voor de bewoners van deze unit al niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Dankzij de bouw van de verpleegunit en de verzorgers kan dit mogelijk worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.