Home / archiefcentraal / samen koken samen eten samen leven

samen koken samen eten samen leven

Na een lange periode van verbouwen, werd maandagmiddag de splinternieuwe verpleegunit geopend, waarin bewoners in groepen van zeven personen samen wonen in zogenaamde groepswoninging. De verpleegunits doen in geen enkel opzicht denken aan een standaard verpleeghuis, maar oogt als huiselijke woningen, waarin de bewoners samen koken, samen eten en gewoon samen zijn. Volgens de directie van de Hulskampen ogenschijnlijk zeer gewone zaken, die echter voor de bewoners van deze unit al niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Dankzij de bouw van de verpleegunit en de verzorgers kan dit mogelijk worden gemaakt.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Home / archiefcentraal / samen koken samen eten samen leven

samen koken samen eten samen leven

Na een lange periode van verbouwen, werd maandagmiddag de splinternieuwe verpleegunit geopend, waarin bewoners in groepen van zeven personen samen wonen in zogenaamde groepswoninging. De verpleegunits doen in geen enkel opzicht denken aan een standaard verpleeghuis, maar oogt als huiselijke woningen, waarin de bewoners samen koken, samen eten en gewoon samen zijn.

Volgens de directie van de Hulskampen ogenschijnlijk zeer gewone zaken, die echter voor de bewoners van deze unit al niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Dankzij de bouw van de verpleegunit en de verzorgers kan dit mogelijk worden gemaakt.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.