Home / archiefcentraal / reigerstraat wint eerste sportrijk fit en gezond

reigerstraat wint eerste sportrijk fit en gezond

De straatprijs dient als stimulatie en is tevens een laagdrempelige kennismaking met de sportschool, die al meer dan 25 jaar vertrouwde kwaliteit biedt. Met de straatprijs kunnen mensen ontdekken hoe leuk en gezellig het kan zijn om samen met hun gezinsleden of met de buren in beweging te komen en te sporten.

De eerste straatprijs is gevallen op de Reigerstraat. Alle bewoners ontvangen een dezer dagen de felicitatiebrief en tevens uitnodiging in hun brievenbus. Op vertoon van de felicitatiebrief ontvangen de winnaars bij de balie van de sportschool een gratis weekpas. Met de gratis pas kunnen ze een week lang onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van de sportschool. Van alle groepslessen, van de fitnessruimtes met geavanceerde fitnessapparatuur en van de aanwezige aparte dames en heren sauna’s.

En als ze de smaak te pakken hebben gekregen en na de week door willen sporten, krijgen ze, als ze lid worden van Sportrijk, een aantal aantrekkelijke voordeeltjes.

Sportrijk hoopt zo meer Ommenaren in beweging te krijgen. De vele mogelijkheden en faciliteiten van de sportschool en het gevarieerde aanbod aan groepslessen zullen daarbij zeker helpen. Sportrijk heeft het meest uitgebreide aanbod aan groepslessen van de regio. Van Sh’bam tot Pilates en van Bodystep tot Bodybalance en nog veel meer. Van rustige oefeningen tot energieke en dynamische work-outs. Bij Sportrijk vindt iedereen altijd wel een groepsles die bij hem of haar past. Informatie over de groepslessen, overige faciliteiten en openingstijden is te vinden op www.sportrijk.nl. Alle winnaars uit de Reigerstraat kunnen in beweging komen en zijn van harte welkom bij Sportrijk.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.