regenboog en vogelaar in halve finale knvb

Onder een strak blauwe lucht werd woensdag 11 mei de KNVB Regiofinale Schoolvoetbal gespeeld op Sportpark Westbroek OVC’21 in Ommen. Tien jongenselftallen en tien meisjeszeventallen van basisscholen uit Ommen, Dalfsen, Lemele, Dedemsvaart, Den Ham, Nieuwleusen, Raalte, Mariënberg, Gramsbergen, Heino en Wijhe streden fanatiek om de felbegeerde plek in de halve finale District Oost in Enschede op woensdag 18 mei aanstaande.

Tijdens de afgelopen voorrondes zijn de sterkere teams overgebleven en deze moesten zich gisteren bewijzen. Scholen werden aangemoedigd door leerkrachten, ouders en grootouders. Onder luid gejuich hebben bij de meisjes, de deelnemers van OBS de Vogelaar uit Raalte de finale gewonnen en vertegenwoordigen deze kinderen samen met de meisjes van CBS Ichthus uit Lemele, die als tweede zijn geëindigd, de halve finale in Enschede.

Bij de jongens mochten de leerlingen van de GBS de Regenboog zich de trotse winnaars noemen van de gisteren gespeelde regiofinale. Ook zij zijn verzekerd van een plek in de halve finale in Enschede. De als tweede geëindigde scholieren van de Dolfijn uit Heino zijn bij deze ook aanwezig volgende week woensdag bij de accommodatie van VV Sparta E in Enschede.

Op de derde en vierde plaats eindigden de meisjes van RKBS De Lange Wieke uit Dedemsvaart en GBS de Uitleg uit Dalfsen. Bij de jongens waren het de scholieren van OBS de Palet uit Ommen en OBS Heidepark uit Lemelerveld met net te weinig punten om in de halve finale te komen. De aanvoerders van de schoolvoetbalteams kregen uit handen van Wethouder Ko Scheele een beker overhandigd en daarmee werd deze zonovergoten regiofinaledag afgesloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.