recreatief voetbalteam zoekt spelers

Bij de senioren stoppen jaarlijks diverse voetballers om verschillende redenen. Dit kan zijn leeftijd, werk en geen tijd op zaterdag voor competitie. Op dit moment is er voor deze leden geen alternatief naast de veldvoetbalcompetitie. Vaak zou men toch nog wel graag op één of andere wijze wekelijks een balletje trappen.

S.V. Nieuwleusen wil daarom met ingang van het nieuwe seizoen een recreatief voetbaluurtje organiseren voor niet competitievoetballers. Tijdens dit uurtje kan dan bijvoorbeeld in wedstrijdvorm op een half veld gespeeld worden. Er moet uiteraard wel voldoende belangstelling zijn. Om de belangstelling te peilen hebben diverse leden een belangstellingsformulier ontvangen. Hierop staan een aantal vragen die betrekking hebben op ‘Recreatief voetbal bij S.V. Nieuwleusen’.

Heb je ook belangstelling om een uurtje in de week te ballen? Lever dan het belangstellingsformulier in bij onderstaande adressen. Als je geen formulier ontvangen hebt, dan kun je die aanvragen bij johan.de.weerd@home.nl. Op www.svnieuwleusen.nl zal komen te staan wanneer en of dit initiatief zijn doorgang zal hebben.

Contactpersonen en inleveradressen: Gerrit Evenboer (Reuverslaan 41) 483344 en Johan de Weerd (Magnolialaan 44) 483863.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.