pvda houdt discussiebijeenkomst wonen

Daarnaast zijn er vertegenwoordigers van woningstichtingen, makelaars en hypotheekverstrekkers uitgenodigd om deel te nemen aan de discussiebijeenkomst: Woningstichting de Veste Ommen, Woningstichting Beter wonen Hardenberg, Rebo vastgoed (verhuur en verkoop), Woonbond, Salland Makelaar Ommen, Weenink Makelaar Ommen, Bouwman Makelaar Ommen, Bakker Makelaar Ommen en Rabobank Vaart en Vecht.

De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen: woonmarkt voor starters (koop- en huurwoningen), hypotheek mogelijkheden voor starters, sociale woningbouw, sociale woningbouw voor senioren, huurmogelijkheden voor inkomens boven de 34.000 euro, vraag en aanbod van koop- en huurwoningen in Ommen, landelijk beleid (voorstellen minister Donner) en verder aangedragen onderwerpen.

Alle inwoners en ondernemers van Ommen zijn welkom op vrijdag 20 mei om 11.00 uur in de Carrousel (dantezaal) aan de Van Reeuwijkstraat in Ommen. Deze bijeenkomst zal tot ongeveer 14.00 uur duren.