Home / archiefcentraal / poging overval chinees restaurant

poging overval chinees restaurant

Een onbekende man kwam binnen in het restaurant en het leek erop dat hij een bestelling wilde doen aan de balie. Hij legde vervolgens een tas op de balie en haalde daar vervolgens een mes uit en riep, dreigend met het mes, om geld. De medewerker van het Chinees restaurant deinsde achteruit en wilde enkele schoteltjes naar de verdachte gooien. Hierop rende de verdachte de zaak uit, stapte op zijn fiets en reed tussen de Aldi en de stomerij het Friesepad op.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze poging overval. Het signalement van de man is als volgt: blank, rond de 30 jaar oud, circa 1.80 meter lang, blond haar en een stevig postuur. De man droeg een blauwe spijkerbroek, een witte/crèmekleurige jas/trui met op de achterzijde een cirkelachtige afbeelding (mogelijk een bloem/zon).

Heb je iets gezien wat te maken kan hebben met deze poging overval of herken je het signalement van de verdachte, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag naar het politieteam Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.