Home / archiefcentraal / pinksterfietsbingo in witharen

pinksterfietsbingo in witharen

Oranje vereniging en Plaatselijk Belang Witharen houdt op Tweede Pinksterdag, maandag 13 juni, een Pinksterfiets Bingo met vele te winnen prijzen. De afstand van de fietstocht is twintig kilometer en gaat langs de mooiste plekjes van de streek. Onderweg is er een stop voor koffie of fris. Inschrijven gebeurt bij Eetcafé De Buren, waar bingokaarten voor een klein bedrag worden verkocht. Tevens is dit ook de locatie voor het starten en finishen. Bij banden- of andere pech, word je gehaald. Wel even melden via Eetcafé De Buren 0523- 676212.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.