Home / archiefcentraal / pasfotoautomaat in dalfsen en nieuwleusen

pasfotoautomaat in dalfsen en nieuwleusen

De apparaten kunnen sinds deze week worden gebruikt. “Deze extra service is een mooie aanvulling op onze gemeentelijke dienstverlening” zegt burgemeester Han Noten. “Bijvoorbeeld alleen al op maandagavond. Dan zijn wij open, maar dan is foto Cambier gesloten.”

Eisen

De kwaliteit van de foto’s is uitstekend en ze voldoen aan alle eisen voor paspoorten en rijbewijzen. Als er onverhoopt toch foto’s uit de automaat komen, die worden afgekeurd, dan worden door de fotografen in hun eigen winkel gratis nieuwe foto’s gemaakt. Het is belangrijk dat de foto’s aan de wettelijke eisen voldoen, want anders kan geen rijbewijs of reisdocument worden aangevraagd.

Klaar terwijl u wacht

Met de automaat worden binnen een aantal minuten zes pasfoto’s afgedrukt. De totale kosten bedragen tien euro. Dit is dezelfde prijs dan die in de winkels wordt gehanteerd. De pasfotoautomaat is niet geschikt voor gebruikers van een rolstoel en baby’s. Geadviseerd wordt om dan de vakfotograaf te bezoeken.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.