Home / archiefcentraal / parcoursrecord marije dankelman in raalte

parcoursrecord marije dankelman in raalte

Bij de Vital-Centerloop op de 2500 meter bij de meisjes tot 15 jaar passeerde Marije Dankelman als eerste de finish in een zeer snelle 9.43, met een parcoursrecord als gevolg. Giny Dunnewind moest alleen op kop bij de masters op de vijf kilometer, met overmacht greep ze naar het goud, tijd 20.12. Ook Martin Breunissen kon op dezelfde afstand mee met de kopgroep en wist met nog een eindsprint de derde plaats te scoren, zijn tijd 16.59. Yvonne Meijer liep zich weer in de prijzen op de tien kilometer, zij werd derde in een 42.52.

Marije Hulzebos liep in Emmen de Rietplasloop, in voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen tien kilometer op de weg, testte zij zich gisteren op de vijf kilometer, zij scoorde een goede tijd, bleef de concurrentie ver voor en werd eerste in de tijd van18.26.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.