ouderenkoren naar jaarlijks zangconcours

De ouderenkoren ‘Herfstklanken’ uit Lemelerveld en ‘In de Maat’ uit Heino gaan op vrijdag 27 mei weer naar Gorssel om deel te nemen aan het jaarlijkse ouderenzangconcours. Beide koren zingen in de C klasse. Niveaubepalend is hierbij een verplicht werk. Daarnaast klinkt er een vrij nummer en een toegift.

Beide koren staabn onder leiding van dirigent is Flip Jonkman uit Heino.

‘Herfstklanken’ kiest uit de lijst met verplichte werken een ‘Agnus Dei’ van G.F. Händel en ‘In de Maat’ heeft ‘Morning has broken’ in een bewerking van Peter Witteveen in studie. In Gorssel begeleid Joan Jonkman zowel de Lemelervelders als de Heinoers aan de piano. Beide koren zullen ’s middags optreden.

Ouderenkoor ‘Herfstklanken’ oefent iedere vrijdagmorgen vanaf 9.30 uur tot 10.45 uur in de Mozaïek te Lemelerveld en Ouderenkoor ‘In de Maat’ is op de woensdagmorgen te vinden vanaf 10.15 uur tot 11.45 uur in de Herenbrink (voormalige Kapel) van Het Wooldhuis in Heino. Nieuwe leden zijn altijd weer welkom.

Het seniorenkoor ‘Jubilate’ uit Vroomshoop behoort ook weer onder de deelnemers in Gorssel. Dit koor zal in Gorssel voor het laatst gedrigeerd worden door Flip Jonkman. Hij wordt in juni 65 en neemt rond die datum afscheid van maar liefst vier koren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.