Home / archiefcentraal / open repetities tijdens wak

open repetities tijdens wak

Wat is de WAK?

Maar liefst acht miljoen Nederlanders doen aan actieve kunstbeoefening. Tijdens de WAK tonen amateurs hun kwaliteiten en maken kennis met andere liefhebbers. Mensen die niet aan kunst doen maar wel nieuwsgierig zijn, kunnen tijdens de WAK proeven van verschillende kunstvormen. De coördinatie van de activiteiten in Zwolle en omgeving is in handen van Kunst & Zo, hét kunstservicepunt van Zwolle.

WAK in Dalfsen

Ook amateurs uit de gemeente Dalfsen doen mee aan deze landelijke week. In Ontmoetingscentrum de Trefkoele vinden op dinsdagavond 17 mei vanaf 20.00 uur open repetities plaats van salonorkest Spoom, de zanggroep Out of the Blue uit Nieuwleusen en popkoor 4everyoung uit Dalfsen. Zij zullen afwisselend laten zien hoe zij repeteren en wat zij zoal in huis hebben. En mogelijk ontstaat er spontaan een muzikale samenwerking.

Bezoekers zijn van harte welkom in de Trefkoele om te zien op welke wijze mensen in hun vrije tijd enthousiast met muziek bezig kunnen zijn.

Het actuele programma van de WAK is te volgen op www.kunstenzo.nl onder het logo van de WAK.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.