Home / archiefcentraal / open huis vechtdal uitvaartverzorging

open huis vechtdal uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Vechtdal houdt op vrijdag 27 mei een Open Huis vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur aan de Nieuwelandstraat 6 in Ommen. Na ruim vijf jaar is Vechtdal Uitvaartverzorging een begrip geworden in Ommen en omstreken. De reden voor het bezoeken van een uitvaartverzorging is nooit leuk, maar met een open huis wordt de drempel verlaagd.

Kom langs en bezoek de uitgebreide collectie graf- en crematiekisten van eenvoudig tot zeer luxueus. Rouwbrieven in allerlei uitvoeringen, grafmonumenten, graflichten maar ook gedenksieraden met vingerafdruk. Tevens is er informatie over bloemwerken en diverse variaties op het gebied van rouwvervoer. Een persoonlijk wensboekje ligt voor je klaar. Meer informatie: www.uitvaartverzorgingvechtdal.nl of via 0529-463046 of info@uitvaartverzorgingvechtdal.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.