Home / archiefcentraal / open dag bij t olde manegepeerd

open dag bij t olde manegepeerd

U kunt kennis maken met uitgewerkte manegepaarden, een ritje met een huifkkar maken of snuffelen tussen de tweedehands spulletjes. Voor de inwendige mens wordt gezorgd en ook de kinderen kunnen zich prima vermaken. Zij kunnen ponyrijden en zich laten schminken. De opbrengst komt ten goede aan de paarden.

Het Olde Manegepeerd is te vinden bij de stallen aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Voor meer informatie kunt u kijken op ww.manegepeerd.nl en contact opnemen kan via 0572-330223 of info@manegepeerd.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.