Home / archiefcentraal / open dag bij dierenopvang koningen

open dag bij dierenopvang koningen

Zo zal er een trimster zijn, er is een hondenschool aanwezig die demonstraties van speuren en behendigheid zal geven, er is een honden- en een kattengedragsdeskundige, de dierenarts komt uw huisdier chippen van 14.00 tot 15.00 uur voor het bedrag van15 euro en er zijn veel stands. Deze stands geven voorlichting over buitenlandse honden, er kunnen hele leuke dingen voor uw huisdier en voor de asieldieren gekocht worden en er is een dierentaxi aanwezig.

Er is dus veel te doen voor u en uw kinderen en ook voor de inwendige mens is aandacht in de vorm van koffie, thee en limonade. U bent van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur bij Dierenopvang Koningen, Maatschappijwijk 15 in Balkbrug. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dierenopvangkoningen.vpweb.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.