Home / archiefcentraal / open dag bij atelier le tournesol

open dag bij atelier le tournesol

Deze dag wordt doorlopend de film Yixing the queen of teapots getoond in het atelier. Deze film laat de vaardigheden van de Chinese keramisten zien. En wanneer u nieuwsgierig bent hoe een tarot kaartlegging werkt en wat het te zeggen heeft, dan is er ook iemand uitgenodigd om u op deze dag kennis te laten maken met de Tarot.

Deze opendag zal in samenwerking gaan met alle deelnemende ateliers van de kunst,cultuu/r en historische fietsroute ( ten noorden van Ommen). De fietsroutes zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende ateliers en VVV.

Bovendien is het werk van Trix Rens ook te zien in de Tuinen van Mien Ruys te Dedemsvaart in de maanden mei en juni in de Boerenschuur. Maar ook in de beeldentuin zullen beelden te zien zijn van haar hand. Trix exposeert in deze periode samen met haar keramiekgroep keramiek@venture. In de maanden juni en juli juni / juli exposeert Trix Rensook in de Theetuin Geerdijk in Vroomshoop

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met 0523 657132, hrens1@kpnplanet.nl Trix Rens-van Dijk Essenlaan 3 Balkbrug.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.