Home / archiefcentraal / op een greenbike de omgeving verkennen

op een greenbike de omgeving verkennen

Onder leiding van speciaal opgeleide gidsen zie je de mooiste plekjes. De fietsen staan klaar en het eten en drinken wordt verzorgd tijdens deze volledig verzorgde fietstocht.

De tocht gaat langs stille weggetjes en lommerrijke fietspaden die normaal niet toegankelijk zijn, zoals Huize Den Berg, de eeuwenoude tuin van Den Aalshorst of een karakteristieke boerderij. Onderweg vertellen de gidsen mooie verhalen over de historie en bewoners van deze boeiende streek en wijzen je op bijzondere planten en dieren.

Met of zonder lunch

De tocht begint om 10.00 uur of om 14.00 uur bij het uitgifte punt van de GreenBikes in Dalfsen aan het Plijendal 6 en duurt drie uur. De prijs bedraagt 18 euro per persoon. Deze prijs is inclusief fietshuur, begeleiding door GreenBike gidsen, entree van de te bezoeken objecten en koffie/thee.

Daarnaast kun je ook nog genieten van een heerlijke lunch, de prijs bedraagt dan 32,50 euro per persoon. De middagtocht met lunch begint om 13.00 uur en zonder lunch om 14.00 uur, de tocht duurt tot 17.00 uur. Vooraf inschrijven is verplicht.

Bel voor meer informatie en reserveringen: VVV Zwolle 038-4216198. Kijk voor het complete programma, informatie en prijzen op www.overijsseltrips.nl, onder het kopje: GreenBike Inschrijvingstocht 28 mei.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.