ommer vrouwen bezoeken de voedselbank

Het doel van de stichting is om mensen te helpen die om wat voor reden dan ook onder de armoedegrens leven. Om in aanmerking te komen voor een pakket worden mensen eerst gescreend. Dit wordt gedaan door drie mensen, uit het bestuur, onder strikte geheimhouding. Bij de uitgiftepunten in Ommen-Hardenberg en Dedemsvaart kan men één keer in de twee weken een pakket ophalen. Soms is er aanbod van vers vlees, brood en groente. De redenen van aanbod van producten zijn verschillend. Het gaat uit het assortiment, er is teveel voorraad, de houdbaarheidsdatum komt in zicht of de verpakking is beschadigd.

De Ommer vrouwen kregen een goede indruk over de organisatie qua planning en struktuur. Er wordt met veel vrijwilligers gewerkt en logistiek zit alles goed in elkaar. Mocht u ook eens wat meer willen weten over de voedselbank, dan kunt u kontakt opnemen met de voedselbank in Hardenberg, gevestigd aan de Brink 30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.