Home / archiefcentraal / nieuwleusense duiven vlogen snel in belgie

nieuwleusense duiven vlogen snel in belgie

De eerste duif van H.J. Vinke legde de afstand af met een gemiddelde snelheid van 100 kilometer per uur, een concoursduur 10.32 – 11.02 uur. de uitslag van de A-groep ziet er als volgt uit: H.J. Vinke 1-5; H. Brasjen 2-8; M. Nijman 3; Vonder-Benjamins 4-9-10; De Vries-Brinkman 6-7; Mevr. H. Prins 13; G. Knol Jr. 19; A. Seion e 30. De uitslag van de B-groep: B. Jager 1; W. Mulderij 2-4-6-9-10; H. Veldink 3-5-8; D. Kreileman 7; J. Lubbers 45.

Eindstand snelheidsvluchten: Onaangewezen 1. De Vries-Brinkman 2. Vonder-Benjamins 3. H. Brasjen. Eindstand Aangewezen: 1. De Vries-Brinkman 2. Vonder-Benjamins 3. H. Brasjen. Eindstand duifkampioen: 1. H. Brasjen 2. en 3. De Vries-Brinkman

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.