negentigjarige bruist van ambitie

Om een willekeurige greep te doen: voetbalgoeroe Johan Derksen is op bezoek geweest, de oud-profs van FC Twente en er komt een luchtballonfestijn. Ook op sportief gebied timmert de oudste club binnen de gemeentegrenzen aan de weg. Met Mariënheem en Raalte strijdt de club in de nacompetitie om een plaats in de vierde klasse.

De club straalt ambitie uit en wil zo snel mogelijk hogerop. In de winterperiode is het contract met trainer Michael Dikken verlengd en in april is een start gemaakt met de voetbalschool. Ook aan de jeugd is gedacht. Marcel Kuipers is een jonge, fanatieke trainer die komend seizoen het hoogste juniorenteam, de A’s, gaat trainen en begeleiden. Daarnaast is het jeugdplan 2011-2015 vastgesteld en in praktijk gebracht.

Ook de junioren B krijgen een nieuw gezicht voorgeschoteld. Alexander Oldeman keert terug naar de club waar zijn carrière begon. ‘Het kind van de club’ stond als doelman onder de lat bij topamateurverenigingen als Rohda Raalte, Hattem en WVF. Zijn laatste club als actief speler was OZC. De start van zijn trainersloopbaan begint bij zijn jeugdliefde OVC ’21.

Marco Hollak is een ander keepertalent, die als jochie voor het eerst de handschoenen aantrok bij v.v. Ommen, de voorloper van OVC ’21. Hollak zocht het hogerop bij onder andere HHC Hardenberg en staat deze jaargang onder de lat bij de Hoogeveense hoofdklasser HZVV. Hollak zette drie seizoenen terug zijn eerste schreden in het trainersvak bij OVC ’21 en begeleid nog steeds het tweede elftal, dat nog kansrijk is voor de titel. Zijn terugkeer zal met name door de huidige oefenmeester Michael Dikken met gejuich worden begroet.

Kijk op www.ovc21.nl voor meer informatie over de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.