negende editie bouwbedrijf boardingtoernooi

Het toernooi kenmerkt zich in al die jaren door de ‘mainbargse’ gezelligheid en het feit dat je mensen ziet voetballen in de boardings van 20 bij 40 meter die normaal gesproken niet acteren op de groene velden. Meedoen is belangrijker als winnen, lachsalvo’s zullen derhalve niet uitblijven. De winnaar van vorig jaar, Tasche Albergen, is er jammer genoeg niet bij en zal zijn titel niet kunnen verdedigen.

Naast Bouwbedrijf Regeling zullen de volgende bedrijven aanwezig zijn. Te weten: Schildersbedrijf Lennips, Buitenhuis Spuittechniek, Hutten Metaal, Limitec, Lensen Toppoint, Kok Vloeren, Amix Transport, BB&L en Prefab Totaal. Tegen de klok van half één begint de strijd om de felbegeerde Boarding wisselbeker. Voor de jeugd is er een springkussen aanwezig. De kinderen kunnen deelnemen aan de penaltybokaal en is er een beker voor de winnaar. De derde helft is gepland voor een barbecue en muziek. Kortom, ook als je niet van voetballen houdt, maar wel van een flink stuk gezelligheid is sportpark Het Westerpark komende zaterdag 4 juni de plek waar je moet zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.