Home / archiefcentraal / muziek in het woud

muziek in het woud

Het Noord Nederlands Jeugd Orkest bestaat uit vijfenzeventig getalenteerde musici in de leeftijd van vijftien tot dertig jaar. Het NNJO is een kweekvijver voor jong muzikaal talent uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Sinds 2009 staat het orkest onder inspirerende leiding van artistiek leider en chef-dirigent Wout Eshuis. Naast het lidmaatschap bij het NNJO spelen de meeste leden ook bij een eigen lokale muziekvereniging.

Vijf muzikanten van het NNJO spelen ook bij muziekvereniging Crescendo uit Ommen. Het repertoire van Music in the Woods bestaat uit klassiek tot swingende latin en is geschikt voor alle leeftijden. Aanvang concert is om 15.30 uur. De locatie van bostheater Ommen is bij het recreatiecentrum Besthmenerberg. Besthmenerberg 1 in Ommen. Voor meer informatie zie: www.bostheaterommen.nl of www.nnjo.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.