Home / archiefcentraal / mooie resultaten voor ruiters nieuwleusen

mooie resultaten voor ruiters nieuwleusen

Bij de Bixie A dressuur behaalde Iris Huzen met Isabel een 1e en een 2e prijs. Kyra Journee met Lucky Star werd 3e in de klasse B/D met 194 punten bij Dressuur. In diezelfde klasse kwam ook Iwan Journee uit, met Speedy haalde hij in de B/a/b 177 punten.

Bij het onderdeel Springen werden de volgende resultaten gehaad: Maik de Vries met Quedor 8e in de klasse L/D. Bryan de Vries met Pompidou 3e in de klasse M/D. Pascal van der Kolk met Paulus 4e in de klasse B/D klassiek. Sabien Journee met Speedy 1e in de klasse B/a/b, en met Aranka werd Sabien 3e in de klasse B/D progressief.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.