Home / archiefcentraal / moeders voor moederdag

moeders voor moederdag

Wist je dat in Nederland maar liefst één op de zes stellen te maken krijgt met vruchtbaarheidsproblemen? Waarschijnlijk ken je in je omgeving ook voorbeelden daarvan. En weet je ook dat dit vaak veel verdriet met zich meebrengt. Moeders voor Moeders wil deze wensouders graag helpen. Hiervoor zamelen wij urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine winnen wij het hCG-hormoon. Van dit hormoon worden geneesmiddelen gemaakt die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Ik geef

“Ik zag van heel dichtbij wat het met je doet als zwanger worden niet lukt. Mijn zus wilde dolgraag een kind maar een zwangerschap bleef uit. En dat gaf enorm veel verdriet. Gelukkig heeft ze inmiddels via ICSI een prachtige dochter gekregen. Een mooiere reden om mee te doen met Moeders voor Moeders is er volgens mij niet.”

Ik krijg

“Na een buitenbaarmoederlijke zwangerschap op mijn 25e was ik verminderd vruchtbaar. Een klap voor mij en mijn vriend Marcel. We wilden zo ontzettend graag een gezinnetje stichten. Zou dat gaan lukken? We gingen de medische molen in. En de behandelingen waren niet altijd makkelijk. Ik vond ze zelfs erg zwaar. Maar wat heb ik het er graag voor over gehad. Want ik zit nu met mijn dochter Jasmijn op schoot in de tuin. Hulde en dank aan alle ‘Moeders voor Moeders-moeders’!”

Ben je (net) zwanger? En gun je ook iedere vrouw met een kinderwens een gezellige Moederdag? Doe dan met ons mee. Samen maken we van iedere dag een ‘Moeders voor Moedersdag’.

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie die deel uitmaakt van het farmaceutische bedrijf MSD. Meer informatie vind je op onze website www.moedersvoormoeders.nl. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen via 0800 – 022 80 70 (gratis).

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.