mizuwaai zet bij winst bussen in voor fans

De handbalsters van MizuWaAi Dalfsen spelen in de race om het Landskampioenschap nog drie wedstrijden. Eerst spelen de dames van trainer Richard Kuijer aankomende zaterdag 14 mei om 20.30 in De Trefkoele tegen Venus Nieuwegein. Vervolgens gaan ze zaterdag 21 mei naar Kwintsheul om het op te nemen tegen rivaal Quintus. Deze ploeg heeft dit seizoen in de thuiswedstrijden alle topploegen al laten struikelen en is nog ongeslagen in eigen huis. Bovendien schakelde het MizuWaAi Dalfsen uit in de beker. Een heuse angstgegner dus.

Daarom gaat MizuWaAi Dalfsen bussen inzetten voor iedereen die de wedstrijd in Kwinstheul wil meemaken. De busrit is gratis en wordt mogelijk gemaakt door de trouwe sponsorgroep van de ambitieuze club. Iedereen die het spektakel wil meemaken kan zich opgeven door te mailen naar info@mizuwaaidalfsen.nl. Belangstellenden kunnen zich inschrijven tot en met dinsdag 17 mei. Indien alle ploegen in de top van de Eredivisie hun laatste wedstrijden winnen, volgt de ontknoping in de laatste wedstrijd van het seizoen. Dan speelt MizuWaAi Dalfsen thuis in De Trefkoele tegen KiddyWorld SEW. Deze laatste wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 28 mei om 20.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.