Home / archiefcentraal / middagactiviteiten vechtgenotenrit voor iedereen

middagactiviteiten vechtgenotenrit voor iedereen

De zijspan- en motortoertocht start om 10.30 uur bij het Vechtgenotenhuis en voert de kinderen via mooie route naar het motormuseum van Max Middelbosch in Raalte. Na deze tussenstop voert de terugrit de zijspan- en motoren via het centrum van Ommen terug naar het Vechtgenotenhuis, aankomsttijd aldaar is rond 14.30 uur.

De rest van de middag wordt er op het terrein van het Vechtgenotenhuis een feestelijk nevenprogramma gehouden tot 17.00 uur. Zo zijn alle motoren die hebben meegereden in de rit te bewonderen, zijn er diverse demonstraties, worden de deelnemers op pannenkoeken getrakteerd en nog veel meer. Dit nevenprogramma is voor iedereen uit te omgeving gratis te bezoeken.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.