met pinksteren toch nog paasvuur

Daarbij geldt in de gemeente Ommen een stookseizoen tussen september en mei. Alleen lopende stookontheffing-aanvragen worden nog in behandeling genomen. Voor de stookontheffingen die zijn afgegeven voor de paasvuren wordt eenmalig een uitzondering gemaakt. Mits er geen code Oranje/Rood geldt, mag op maandag 13 juni Tweede Pinksterdag de bult alsnog in de brand.

Verbranden van natuurlijk afval waarvoor een stookontheffing noodzakelijk is, zijn wel toegestaan, mits de stookontheffing is verleend voor de betreffende locatie en op verzoek van politie, brandweer of gemeente getoond kan worden.

Politie en brandweer gaan de komende tijd intensief controleren op handhaving van het stookverbod. Heb je vragen over een afgegeven stookvergunning neem dan contact op met de gemeente Ommen, 0529-459100.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.