Home / archiefcentraal / meisjes mizuwaai dalfsen d3 kampioen

meisjes mizuwaai dalfsen d3 kampioen

In en tegen SV Zwolle was het de gehele wedstrijd een gelijkopgaande strijd maar in de slotfase kon Dalfsen toch uiteindelijk het verschil maken. Met vier doelpunten in de laatste vijf minuten werd een 8-7 achterstand omgebogen in een prachtige 8-11 overwinning.

Na het laatste fluitsignaal gingen de dames helemaal uit hun dak en ontvingen ze een echte kampioentraktatie. Bij terugkomst in Dalfsen werd er patat en drinken genuttigd in de SVD kantine. Een echt feest voor deze kampioenen.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.