manon flier bezoekt oranje weekend

. Er werden ook voor ruim vijftig jeugdleden, waaronder niet alleen meisjes maar ook jongens, allerlei activiteiten georganiseerd, zoals balspellen, “black-light”-volleybal en diverse buiten activiteiten.

Op zaterdagmiddag werd er onder grote publieke belangstelling een clinic verzorgd onder leiding van Oranje en aansluitend werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen het eerste damesteam van Landstede Zwolle onder leiding van trainer/coach Siemen Klaver. Deze wedstrijd werd met 3-1 gewonnen door Jeugd Oranje onder leiding van trainer/coach Patrick Tonnaer. De nationale selectie logeerde bij diverse gastgezinnen in Nieuwleusen.

Nieuwleusen is de geboorteplaats van sterspeelster van het nationale damesvolleybalteam Manon Flier. Zij startte haar carrière bij de plaatselijke volleybalvereniging De Hypotheekgroep Flash om vervolgens uit te groeien tot één van de beste speelsters ter wereld. ’s Middags bracht Manon Flier een bezoek aan de nationale jeugdselectie en in een informeel en ontspannen samenzijn vertelde zij over haar loopbaan als volleybalster en kon de selectie haar vragen stellen.

Het volleybalweekend werd zondags afgesloten met een morgentraining en een gezamenlijke lunch in het eigen onderkomen “Flashpoint”. Het weekend was, volgens de organisatie, zeer geslaagd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.