Home / archiefcentraal / manege gerner viert 20 jarig jubileum

manege gerner viert 20 jarig jubileum

Het twintigjarig jubileum wordt gevierd op zaterdag 14 mei. Er zullen dan feestelijke activiteiten zijn, live muziek en er worden verschillende demonstraties gegeven. Het feestelijke open huis start om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur, waarbij iedereen welkom is.

“Manege Gerner is ontstaan vanuit hobby en liefde voor het manege wezen”, aldus Ineke Marsman. Op 1 mei 1991 opende Manege Gerner haar deuren, twintig jaar later is er veel veranderd. De manege heeft een enorme groei gemaakt en ook de accommodatie is steeds verder uitgebreid. Inmiddels staan er vijfenveertig pony’s en paarden, zijn er medewerkers in loondienst, volle ponykampen in de zomer en vele lesklanten.

Tevens is de manege lid van de FNRS (Federatie Nederlandse Ruiterscholen), deze federatie streeft naar een hoge veiligheid en kwaliteit van maneges in Nederland. Manege Gerner mag zich met trots een vier sterren manege noemen en is in bezit van een veiligheidcertificaat. Iets wat natuurlijk erg belangrijk is in deze tak van sport.

Ook gaat de manege helemaal met haar tijd mee met een professionele website, een forum en binnenkort een speciale ledensite met persoonlijke informatie voor alle lesklanten. Op 14 mei vinden er verschillende demonstraties plaats, informatie hierover volgt op de website www.manege-gerner.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.